København Håndbold A/S

Vi FÅR det sjovt // Får728


Dato og tid

Onsdag d. 10. maj 2017 kl. 15:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 8. maj 2017 kl. 16:00

Sted

Grantoftegård
Pederstrupvej 49
2750 Ballerup
Denmark

Arrangør

København Håndbold A/S
Janni Møller Thomsen
+45 22355225
JMT@KBHBold.dk

Den 10. maj kl. 15-18 skal vi besøge den skønne natur ved Grantoftegård, hvor Lena Munk Consulting vil give os en FÅRmidabel eftermiddag og gøre os stærkere som team. 

København Håndbolds spillere og trænere prøvede konceptet af i sommers, og vi glæder os til, at #Hovedstadensstærkeste skal prøve kræfter med det. 

Afhængig af antallet af tilmeldte deler vi op i to grupper, hvoraf den ene går på græs, og den anden laver netværksøvelser, og så bytter vi. 

Der vil være kaffe og kage i loen på Grantoftegård. 

Om teambuildingen med fårehyrdning:  
Dette er en dag sammen, hvor I styrker jeres samarbejde og øger forståelsen for egen og andres måde at gribe en opgave an på – også i en presset situation.

Konceptet Får728® er et unikt koncept udviklet til at styrke kommunikation og samarbejde. I får ansvar for sammen at hyrde en flok får, der består af 60 livlige får. Gennem arbejdet med fårene bliver I klogere på jeres samarbejde, kommunikation og gruppedynamik, når I sammen løser en række sjove og lærerige opgaver. Den refleksion og læring, der kommer ud af arbejdet med fårene, kan tages direkte med hjem til hverdagen på arbejdspladsen. Teamet bliver klogere på hinanden, de forskellige roller, der er i gruppen og øger forståelsen for hinandens måde at gribe en opgave an på. Hvordan fungerer teamet sammen, når samarbejdet udfordres? Hvordan bruger teamet de kompetencer, der er til rådighed? – er bare nogen af de spørgsmål, teamet får nye perspektiver på.

Læs mere om Får728 som teambuilding ved at klikke her.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

København Håndbold A/S
Janni Møller Thomsen
+45 22355225
JMT@KBHBold.dk